Welke deur past perfect bij uw blokhut?

U wilt graag een blokhut aanschaffen maar heeft nog enige twijfel over wat voor type u precies wilt. Ook als u via onze 3D-configurator kijkt ziet u dat er vele opties zijn waaruit u kunt gaan kiezen zo ook om de ramen en deuren van blokhutten. Om het u nog iets gemakkelijker te maken, beschrijven wij hier over de deuren welke keuzes er zijn en wat de voor en nadelen van deze opties zijn.

Woodpro heeft een groot assortiment aan tuinhuis deuren en ramen

Kwaliteit van de deur

Bij de keuze voor een deur moet er goed nagedacht worden of de kwaliteit van het hout wel goed genoeg is. U wilt natuurlijk niet dat uw deur krom trekt of dat er al snel barsten en scheuren in het hout komen. Bij Woodpro worden de deuren eerst gelamineerd, verder bevatten de deuren afwateringssleuven, driepuntssluitingen met SKG keurmer en bevatten de deuren een aluminium slijtstrip om de dorpel te beschermen tegen enige beschadigingen.

Meer informatie over de deuren?

Verdere details over onze ramen en deuren kunt u op onze informatiepagina vinden. Wilt u de deuren in het echt bekijken? Bezoek dan een dealer bij u in de buurt. Deze hebben meerdere showmodellen zodat u de kwaliteit van dichtbij kunt bekijken.

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.