Tuinhuis ontwerpen

Tuinhuis op maat met de 3D-configurator

Uw eigen tuinhuis ontwerpen

Een eigen tuinhuis ontwerpen, wie wil dat nou niet? Geef uw creatieve brein de vrije loop en creëer uw eigen tuinhuis of blokhut. Er zijn tal van keuzes die u kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis met overkapping of een tuinhuis met een plat of schuin dak. U kunt het allemaal uitstekend bekijken met onze 3D-configurator op de website. Hier kunt u uw 3D tuinhuis helemaal bekijken en aanpassen naar eigen wensen. Begin snel met het proberen van je eigen tuinhuis ontwerpen.

Waarom Woodpro?

Met 40 jaar ervaring in het produceren van verschillende tuinhuizen, blokhutten en overkappingen is Woodpro de juiste keuze voor het maken en ontwerpen van uw eigen tuinhuis. Tuinhuizen worden steeds vaker voor meerdere doeleinden gebruikt. Zo kunt u het als opslagplaats prima gebruiken maar is de plek om tot rust te komen ook een veelal voorkomende variant. Maak van uw tuinhuis een ‘man cave’ waar u met vrienden kunt gaan zitten of de ideale plek waar je je kinderen kunt laten spelen. Zelf een tuinhuis ontwerpen is daarom een heel verleidelijke optie. Je kunt vele keuzes maken uit tuinhuizen, bijvoorbeeld een tuinhuis met overkapping, of een blokhut met een veranda.

Het eindresultaat

Uw overkapping op maat kan er als volgt uit komen te zien:

Maak uw tuinhuis op maat met onze 3D-configurator Houten tuinhuis met een plat dak en overkapping Kleine houten tuinhuis, die u op maat kan maken Tuinhuis met kleine overkapping Tuinhuis met piramidedak Tuinhuis met plat dak en een overkapping

Tuinhuis ontwerpen; zo werkt het!

Een tuinhuis ontwerpen begint in onze 3D-configurator.  Kies allereerst uw sjabloon; wilt u een rechthoekig tuinhuis, een tuinhuis die rond van vorm is of toch een vierkant kleiner tuinhuis? Kies het ontwerp en ga aan de slag. Nu kunt u gaan beginnen met het ontwerpen van uw eigen tuinhuis. U kunt beginnen met het kiezen van de wanddiktes van de muren. U heeft de keuze uit 28 mm, 44 mm en 68 mm. Hierna kan er gekeken worden naar de extra wanddelen. De wanddelen kunnen extra geplaatst worden als u bijvoorbeeld een hoog tuinhuisje wilt waar u veel in kunt opbergen zoals lange trappen. Tijd voor de kleur van het dak! Hierbij heb je verschillende opties, zwart, blauw, bruin, groen of rood. Na u de keuze gemaakt hebt uit de kleuren is het tijd voor de ramen en deuren. Er zijn verschillende varianten van ramen en deuren bij Woodpro. Ook deze kunt u naar eigen wens inrichten bij het tuinhuis ontwerpen. Enkele deuren, dubbele deuren, garagedeuren, of schuif of vouwdeuren. Door de ruime keuze kunt u het perfecte tuinhuis ontwerpen. Ook biedt Woodpro ruime extra keuzes, denk hier bijvoorbeeld aan dakisolatie, een binnenvloer of extra verf. Wanneer u dit alle keuzes gemaakt heeft en uw droom tuinhuis ontworpen heeft kunt u gaan afronden en kunt u gaan uitkijken naar uw tuinhuis in de achtertuin.

Heeft u toch liever een ander soort tuinhuis? Of is de overkapping te groot? Ga gewoon weer aan de slag met het maken van een 3D tuinhuis. De keuze is enorm en met meer dan 40 jaar ervaring gaat u er bij Woodpro wel uit komen! Heeft u vragen? Neem dan gauw contact met ons op. Wij helpen u graag op weg!

Delen:
Om Woodpro goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.